Elke week gaan wij opzoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. Vorige week nog spraken wij met Belinda uit Australië, deze week zoeken wij het een stuk dichterbij. Om precies te zijn, recht tegenover ondergetekende! Omdat er binnen het team van RHR veel dierenliefhebbers werken met een kat, ga ik deze week met mijn collega Mitchell in gesprek.

De 3 Musketiers

4,5 jaar geleden nam Mitchell de twee Europese kortharen in huis, en zij zorgen sindsdien voor leven en gezelligheid in huis. Hiervoor had Mitchell nog nooit eerder katten gehad, en hij geeft eerlijk toe “ik wist niet hoe leuk ze zijn!”. Want hij was vanaf het moment dat hij ze ging bekijken gek op de broertjes die hij Lio en Tijger heeft genoemd.

Bij de dierenarts hadden ze opgeschreven dat het Leo en Tijger was, maar écht op zijn Nederlands, Leeeeoo. Dat zag ik niet zo zitten!

Mitchell

Dat Mitchell en zijn katten door de jaren heen toch wel de 3 musketiers zijn geworden, is voor zijn collega’s wel te merken. Tussen de dagelijkse werkzaamheden door krijgen wij vaak lieve foto’s en filmpjes te zien en grappige verhalen. Wat blijkt? Lio en Tijger lijken zelfs wel wat op Mitchell, ze zijn allemaal nogal koppig en een tikkeltje bijdehand, houden van samen op de bank liggen en de katten klimmen graag óp de balken in huis en Mitchell gooit in het weekend ook genoeg óver de balk.

We noemen Mitchell ook wel de cat dad van kantoor, want naast dat Lio en Tijger geregeld worden benoemd hier op de werkvloer werd nog duidelijker hoe gek Mitchell op zijn katten is, toen Tijger ziek werd. Gelukkig is hij weer helemaal in orde!

Verstoppertje

Binnen RHR Pets vervult Mitchell de functie van E-commerce Manager, maar wellicht heb je hem weleens gesproken via de telefoon of mail want hij helpt onze klanten ook graag. Maar in principe is zijn afdeling alles met betrekking tot de websites (momenteel 18 stuks wereldwijd, en er volgen er nóg meer!), producten en online marketing. Je kunt wel stellen dat Mitchell daar ook wel een beetje misbruik van maakt, zo laat hij Lio en Tijger wel drie keer op de homepage van RHR Pets voorbij komen. Heb jij ze al gespot?

Voordelen van de job

Dat Mitchell bij dé krabpalenspecialist werkzaam is, daar plukken Lio en Tijger natuurlijk de vruchten van. Dus uiteraard vind je bij hen thuis onze krabpalen, onder andere een uitgebouwde Maine Coon Lounge. Ondertussen houdt Mitchell zich ook bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten. Daar is hij dan ook erg trots op, “We werken met een top product, daarbij krijgen wij het voor elkaar om met een mooi team veel te realiseren, bedenken, uitvoeren en te ontwikkelen waar ik 100% achter sta!” verteld Mitchell als ik hem vraag naar wat het leukste is aan zijn werkzaamheden bij RHR Pets, “én, niet te vergeten de Vrij-mi-bo” vervolgd hij.

Krabpaal Maine Coon Lounge

met deze extra's:

Grote, lichtgrijs kleurige Crown Hangmat (voor 12, 15 of 20 cm palen)

Normale prijs
€49,50
Normale prijs
€49,50
Aanbiedingsprijs
€49,50
Grote, lichtgrijs kleurige Hangmat de Luxe (voor 20cm palen)

Normale prijs
€29,50
Normale prijs
€29,50
Aanbiedingsprijs
€29,50

Read the next article

De Tonkanees familie

De Tonkanees familie

04.11.2022

Elke week gaan wij opzoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. Aangezien onze klanten zich wereldwijd bevinden, kwamen we deze week zelfs in gesprek met Belinda vanuit Calderwood, Australië. Samen met haar man en 4 Tonkanees katten vormen zij een hechte familie. Net zoals kinderen, hebben de katten van Belinda allemaal hun eigen karakter.

Newsletter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een notificatie wanneer er weer een nieuwe blog live is!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?