Bijzondere plek

De kat van Hannah is vernoemd naar de vulkaan Etna op het Italiaanse eiland Sicilië. Deze plek is voor Hannah extra bijzonder, want hier is zij ten huwelijk gevraagd. In combinatie met de kleur van zijn vacht, is Etna de perfecte naam voor de Brits Korthaar geboren in 2020. Toen het nestje met Etna geboren werd waren er nog veel corona regels van toepassing. Voor Hannah betekende dit, dat zij geen persoonlijke bezoeken bij het nest mocht brengen en dat vrijwel al het contact via de telefoon moest verlopen. Gelukkig ontving ze veel foto's en filmpjes van hem, en door zijn charmante koppie was Hannah verkocht.

Omdat ze Etna in huis namen tijdens COVID-19 kan Hannah wel beamen dat hij hen er doorheen heeft geholpen. “Etna betekend alles voor ons, op slechte dagen is hij er altijd voor en knuffel. Zijn speelse karakter en schattige capriolen vullen ons hart met zoveel vreugde!” verteld Hannah ons.

Geen baby meer

Toen Etna 1 jaar werd, en echt niet meer op zijn krabpaal paste besloten Hannah en haar verloofde hun harige baby een leuk verjaardagscadeau te geven. In de vorm van een nieuwe krabpaal, dat werd de Maine Coon Lounge. Op de ideale plek in de serre heeft Etna dan ook zijn nieuwe favoriete plek gevonden “Het is geweldig, hij heeft vanuit het grote bed overzicht op de tuin en vogels."

Naast dat de krabpaal goed past bij de inrichting van het huis, geeft Hannah aan dat Etna als een ware koning op zijn krabpaal zit en vanuit daar kan uitkijken over zijn koninkrijk! Wanneer Hannah hem daar dan aantreft na een dag werken, begroet ze hem direct. “Het beste is om hem te horen spinnen als hij ons begroet, het is onvoorwaardelijke liefde” verteld ze.

Speciale behoefte

Inmiddels zien wij op het groeiende Instagram account van Etna dat hij inmiddels grote broer is geworden! Dat hij nu de aandacht moet verdelen doet hij graag. Zolang hij maar wel zijn voorkeuren mag blijven doorgeven. Want die heeft Etna! Vooral met betrekking tot water drinken. Dat mag alleen vers, koud water uit de kraan zijn. De kieskeurige Etna springt op het aanrecht om aan te geven dat hij klaar is om te drinken. Mocht je dat niet doorhebben, dan miauwt hij zodat Hannah eraan komt gesneld om de gefilterde waterkraan open te draaien en hem eruit te laten drinken. Wat een heerlijke kieskeurige jongen!
Zoals we al zeiden, Etna lijkt wel de uitvinder van het woord 'cattitude'!

Weten wanneer de volgende blog online komt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een notificatie wanneer deze live is!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?