Elke week gaan wij opzoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. Aangezien onze klanten zich wereldwijd bevinden, kwamen we deze week zelfs in gesprek met Belinda vanuit Calderwood, Australië. Samen met haar man en 4 Tonkanees katten vormen zij een hechte familie. Net zoals kinderen, hebben de katten van Belinda allemaal hun eigen karakter.

De familie Bartlett

Belinda en haar man Deon behandelen de katten alsof het hun kinderen zijn, de familie Bartlett bestaat dan ook uit een gezelschap van 6. Naast Belinda en haar man, stellen wij aan u voor: Cleo, van 4 jaar, Houston van bijna 2 jaar en Poppy en Maeve zijn beiden net 1 jaar. Cleo is de absolute koningin van het huis, zij doet voornamelijk waar ze zelf zin in heeft, en komt alleen knuffelen op haar voorwaarden en condities. Cleo was eerst samen met Texas, het mooiste cadeau wat Belinda en haar man voor hen huwelijk hadden gehad. Het echtpaar kan geen kinderen krijgen, en Belinda was voornemens om haar gezin te laten groeien met nog meer Tonkanezen. Maar Texas overleed plotseling op jonge leeftijd, dat bracht een flinke impact op het gezin. Voor Cleo, die enorm veel behoefte had aan een broertje of zusje. Dus kwam Houston, die Belinda naar Texas vernoemd heeft “Houston is mijn therapie baby, een echt mama’s kindje” verteld Belinda, want Houston houdt enorm veel van knuffelen en kriebelen.

Ongeveer een jaar later, kregen zij de kans om de familie verder uit te breiden en toen verwelkomden ze Poppy en Maeve. Ze zijn nog jong, speels en extreem spraakzaam… Net als hun moeder!

Niets te wensen overlaten

Hoewel dit de eerste keer is dat Belinda zoveel katten tegelijk heeft, zou ze het niet anders willen. “Onze baby’s betekenen de wereld voor ons” verteld Belinda ons, en kan dan ook geen nadelen benoemen over het hebben van katten, niet één. “Nee, niet voor ons. Je hebt niet voor niets dieren in je leven en dat is niet om altijd weg te gaan en ze alleen thuis te laten” vervolgd ze.

De katten blijven strikt binnenshuis, dus het is erg belangrijk om ze zoveel mogelijk entertainment te geven. Belinda doet er dan ook alles aan om hun gezondheid en veiligheid te waarborgen. Wanneer ze ons een kijkje in de kamer van de katten geven, komt dit aardig in de buurt van onze showroom. Wat een paradijs! Met zijn vieren hebben ze de keuze uit vijf van onze krabpalen, te weten: Kilimandjaro, Maine Coon Fantasy, Maine Coon Tower, Corner Coon en de Royalty.

En Belinda kan niet beloven dat het hierbij blijft.

De hoge top lounge bedden zijn hun meest favoriete plekjes en ze vinden het ook heerlijk om samen in de hangmatten te kruipen. Ze passen zelfs met zijn vieren tegelijk in één!

Veeleisend? Nee, ze weten gewoon wat ze willen.

Alle vier de katten hebben hun eigen eigenaardigheden en persoonlijkheidskenmerken, en ze weten heel goed wat ze willen. Houston & Maeve vinden het heerlijk om onder het dekbed bij Belinda en Deon te kruipen. Bij thuiskomst komen ze je altijd bij de deur begroeten, en Houston draait zich meteen op zijn rug voor een goede kriebel over zijn buik.

Zoals een echte koningin beaamt, groet Cleo Belinda met een kopje bij binnenkomst maar vervolgens steekt ze haar kont in de lucht, met haar staart recht omhoog en draaft ze miauwend weg. Dus, je MOET haar wel volgen naar de krabpaal waar ze meer knuffels verwacht.

En Poppy en Maeve? Die zijn altijd samen ergens kattenkwaad aan het uithalen, het zijn de meest speelse kittens die Belinda ooit heeft gehad. Ze hebben meer speelgoed dan een gemiddelde peuter, maar ze spelen overal zo dankbaar mee, wat voor Belinda en Deon weer erg vermakelijk is.

Bij de familie Bartlett thuis vind je o.a.

deze RHRQuality krabpalen

Normale prijs
Vanaf €19,99
Normale prijs
Aanbiedingsprijs
Vanaf €19,99
Krabpaal Kilimandjaro de Luxe (Crème)

Normale prijs
€329,00
Normale prijs
€329,00
Aanbiedingsprijs
€329,00

Read the next article

Het Katshuisch

Het Katshuisch

28.10.2022

Elke week gaan wij op zoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. En soms, heel soms gaan we zelfs in gesprek met superhelden. Geloof je het niet? Lees dan snel meer over het superhelden werk wat Arianne verricht voor de bewoners van haar Katshuisch.

Newsletter

Weten wanneer de volgende blog online komt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een notificatie wanneer deze live is!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?