Iedere week gaan wij opzoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. Deze week kwamen wij terecht in buurland België, bij Tony. Toen Tony besloot om voor de eerste keer in zijn leven een kat te nemen, heeft hij hier een hele bewuste keuze voor gemaakt. Na lang wachten en veel geduld hebben, was Bowie de kat die voor hem bestemd was. Een perfecte match!

Verliefd op een foto

Toen Tony zijn zoektocht naar een Cattery voor Brits Kortharen startte, duurde het even voordat hij er een gevonden had waar hij het juiste gevoel bij had. Toen hij er een had gevonden waarbij alles klopte, moest hij wachten op het volgende nestje. “Ik heb wel bijna een jaartje gewacht, maar dat vond ik absoluut niet erg. Ik had tijd en geduld. De keuze was bewust gemaakt en nu was het gewoon geduld hebben.” Verteld hij.

Tony had de tweede keuze uit het nest en toen hij Bowie zag, was hij direct verliefd op zijn snoetje. Op basis van wat foto’s had hij die keuze in zijn hoofd al gemaakt, maar dat kon natuurlijk ook zijn dat het in het echt anders zou zijn. Maar Tony bevestigd nu voor 100%: “wij waren voor elkaar bestemd!”

Het paradijs

Qua persoonlijkheid komen Tony en Bowie veel overeen, beide zijn ze sociaal en hebben ze een warm en zacht karakter. Hoewel ze beiden graag in gezelschap zijn, vinden ze het ook lekker zich af en toe even terug te trekken en af te zonderen. Bowie kan dat dan lekker doen boven op zijn Maine Coon Sleeper krabpaal. In de grote ronde zetel bovenin onder een dekentje slaap hij dan ook het liefste.

Omdat Tony bewust geen kinderen heeft, beschouwd hij Bowie als zijn kindje. “Ik gun hem het paradijs, bij betekent zoveel voor mij!” verteld Tony. Tevens zint het hem ook wel om voor hem de zorg en verantwoordelijkheid te dragen.

Proper

Ontelbaar veel voordelen zitten er aan het hebben van een kat, dat weet Tony inmiddels. Met name dat het zulke propere dieren zijn vind hij toch wel erg fijn, Bowie wast zichzelf en vanaf het begin af aan doet hij zijn behoefte in de kattenbak. Alleen Bowie doet er graag nog een schepje bovenop “Hij volgt me ook naar de douche, en laat zijn tandjes zonder problemen poetsen en ook zijn nageltjes knippen” beaamd Tony.

Ook geïnterviewd worden?

We zijn continu op zoek naar nieuwe furry friends! Wil jij ook jouw verhaal hier lezen? Aarzel dan niet om het te laten weten, wie weet sturen wij jou wel een berichtje.

We kunnen haast niet wachten! Klik op de link hieronder en vul de vragen in!

Read the next article

Maine Coon Cattery

Maine Coon Cattery

30.12.2022
Iedere week gaan wij opzoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. Deze week spraken wij met Sharon uit Oud-Beijerland. Sinds 2021 is zij haar eigen cattery begonnen, omdat de liefde voor Maine Coons van huis uit is blijven hangen. Samen met haar prachtige Maine Coons, die ze haar metgezellen noemt, maken ze veel bijzondere momenten mee. 
Weten wanneer de volgende blog online komt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een notificatie wanneer deze live is!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?