Kattengezinnetje

Simon en zijn vrouw vonden dat de tijd rijp was om een gezinnetje te beginnen, een kattengezin liever. Ze volgden allebei al een hele tijd verschillende fokkers online, op zoek naar het perfecte katje. “Een huis vol met katten is echt iets voor ons!”, aldus Simon. Helaas verliep hun zoektocht niet volgens een leien dakje...

We bleven maar denken aan die ene kitten die we eerst wilden meenemen

Simon

Te jong

Tijdens hun zoektocht vonden ze een katje dat perfect leek voor hen. Dat bleek dus niet helemaal het geval… “Helaas toen het bijna zover was, kregen we te horen dat we het katje nog niet konden meenemen naar huis omdat ze nog te klein was. We waren zo teleurgesteld! We hadden er lang naar uitgekeken om de kitten een forever home te geven”, vertelt Simon. Gelukkig moesten ze niet met lege handen naar huis. “De fokker had gelukkig nog een ander katje beschikbaar, één van haar zusjes, die ook op zoek was naar een thuis. We besloten haar mee te nemen en gaven haar de naam Emiko. Toch bleven we denken aan het andere katje. Hoe zou het zijn als we haar hadden meegenomen?”

Speelkameraadje

Na een tijd leek het Simon en Carol een goed idee om een speelkameraadje te zoeken voor Emiko. Geloof het of niet, maar het katje dat ze eerst wilden meenemen, was terug beschikbaar! “Ik bekeek regelmatig de updates van de fokker en op een dag zag ik dus dat het katje eindelijk groot genoeg was. Ik stuurde hem meteen een berichtje en gelukkig kregen we positief nieuws! Nu heeft Emiko niet alleen haar zusje in huis, maar ook een speelkameraadje voor altijd.

De avonturen van de twee zusjes Emiko en Kiko kan je ook volgen op hun Instagram account!

Desondanks dat Emiko en Kiko zusjes zijn, leek het Simon en Carol verstandig om de twee rustig kennis met elkaar te laten maken. “Ze hadden elkaar al enkele maanden niet meer gezien, dus kozen we ervoor om ze goed in de gaten te houden. Emiko was heel verlegen, maar tegelijkertijd ook een beetje nieuwsgierig om haar zusje te ontmoeten. Kiko was enorm benieuwd en helemaal niet bang. Na een paar keer blazen en grommen kwamen ze overeen zoals zusjes overeen horen te komen”, zet Simon.

We waren zo blij toen we hoorden dat onze eerste keuze terug beschikbaar was

Simon en Carol

Kinderen en kuisvrouwen

Simon en Carol kunnen zich geen leven zonder hun twee katten voorstellen. “We behandelen ze echt alsof het onze kinderen zijn”, zegt Simon. “Emiko en Kiko helpen ons zelfs in het huishouden! Ze houden ons huis proper, aangezien ze altijd achter spinnen en vliegen jagen. Klinkt misschien een beetje vies, maar het is wel gemakkelijk.”

De wereld in het oog houden

De twee ragdolls kregen ook een stevige krabpaal van hun baasjes, namelijk de Devon Rex. “De Devon Rex heeft stevige sisalpalen en is ideaal voor onze twee katten aangezien het een groot bed heeft met een dik en zacht kussen, waar ze makkelijk op kunnen liggen knuffelen. De krabpaal staat in onze living, zodat ze samen alles goed in het oog kunnen houden.”

Ook geïnterviewd worden?

We zijn continu op zoek naar nieuwe furry friends! Wil jij ook jouw verhaal hier lezen? Aarzel dan niet om het te laten weten, wie weet sturen wij jou wel een berichtje.

We kunnen haast niet wachten! Klik op de link hieronder en vul de vragen in!

Read the next article

blog_rhr_pets_NL_cadeau_tips_kattenliefhebbers_1

Cadeautips voor kattenliefhebbers

12.12.2021

Ben jij nog op zoek naar een kerstcadeau voor een cat mom of cat dad? Wij sommen er met plezier enkele voor je op! Met deze cadeaus scoor je gegarandeerd met Kerstmis!

Weten wanneer de volgende blog online komt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een notificatie wanneer deze live is!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?