Testfase

Diana had nog nooit in haar leven katten gehad vanwege haar allergie. Ze nam dus eerst contact op met een cattery in de buurt, en ging verschillende keren testen of ze écht geen allergische reacties van Siberische katten kreeg. Begin 2023 mocht Diana 2 katten uit hetzelfde nestje uitkiezen, inmiddels zijn de broer en zus bijna vier maanden oud. Ze koos de naam Stevie voor het meisje, omdat ze er zo funky en stijlvol uitziet, en Pepé voor haar broertje; een Spaanse naam die ze altijd leuk heeft gevonden. 

De eerste momenten samen waren surrealistisch

Diana

“Het was geweldig om ze eindelijk te ontmoeten. Pepé en Stevie hebben elk een unieke persoonlijkheid, waarbij Pepé meer ontspannen en aanhankelijk is, terwijl Stevie meer energiek, nieuwsgierig en ondeugend is” vertelt Diana ons, die nog steeds elke dag enorm blij is dat zij Siberische katten kan hebben.

Opgesloten

Voor Diana zijn Pepé en Stevie haar 'furbabies', die veel vreugde en grappige momenten in haar leven brengen. Het constante spinnen en knuffelen met hen is dan ook meteen het grootste voordeel. En het grootste nadeel? Het enige wat Diana hierop kan verzinnen is, de angst wanneer de katten vermist raken in huis omdat ze zo klein en stil zijn en op en in de gekste plekken passen! “We hebben laatst een half uur naar Pepé gezocht!’’ Vertelt Diana ons. Gelukkig had Stevie de verstopplek van Pepé verklikt, en kwamen ze erachter dat ze hem per ongeluk in de kast hadden opgesloten.

Maar dikwijls hoeven ze niet naar de broer en zus te zoeken, want meestal liggen ze samen in het grote lounge bed van hun Kilimandjaro krabpaal. Elke dag met Pepé en Stevie is genieten voor Diana, ze beschrijft haar katten als haar grootste vreugde en ze kan niet wachten om hen te zien opgroeien.

Ook geïnterviewd worden?

We zijn continu op zoek naar nieuwe furry friends! Wil jij ook jouw verhaal hier lezen? Aarzel dan niet om het te laten weten, wie weet sturen wij jou wel een berichtje.

We kunnen haast niet wachten! Klik op de link hieronder en vul de vragen in!

Read the next article

Brits Korthaar met karakter

Brits Korthaar met karakter

24.03.2023

Iedere week gaan wij opzoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. Deze week kwamen wij terecht in Kampen, Nederland. Met Joan en Mike spraken we over hun katten: Mickey en Nala. Beide katten zijn Brits Kortharen, uitgekozen door het stel vanwege hun schattige uiterlijk en karaktereigenschappen.

Weten wanneer de volgende blog online komt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een notificatie wanneer deze live is!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?