Disney fans

Haar twee katten kwamen uit een ongewenste poezenzwangerschap. Hun buren hadden al een afspraak gemaakt met de dierenarts voor castratie, maar helaas (of gelukkig voor hen) was het een paar dagen te laat. "We hebben lang nagedacht of we twee kittens in huis wilden nemen of niet, maar na het zien van hun lieve gezichtjes, waren we verkocht. Daar kon je gewoon geen nee tegen zeggen", vertelt Bianca.

Het maakt niet uit hoeveel kattenkwaad ze uithalen

Bianca

De namen van de kittens werden gekozen door de kinderen van haar buren, die toevallig ook dol zijn op Disneyfilms. Ze kozen Mogli als in Mowgli uit Jungle Book en Tinka, kort voor Tinkerbell. Het zijn allebei Europese korthaar katten.

Regelmatig op kraamvisite

Bianca leerde haar twee kleine vrienden vrij snel kennen, ze ontmoette ze slechts twee dagen nadat ze geboren waren! "We bezochten ze minstens drie keer per week, totdat ze oud genoeg waren om bij ons in te trekken. Omdat ze ons al kenden, was het vrij gemakkelijk en ontspannen om ze bij ons in huis te nemen", zegt Bianca. "Ze betekenen alles voor me, ik hou van die twee gekkies en ik zou ze niet willen missen. Ze geven zoveel liefde, het maakt niet eens uit hoeveel kattenkwaad ze uithalen. Zodra ze komen knuffelen, is alles vergeten."

Krabpaal

"Onze krabpaal hebben we vrij recent gekocht", vertelt Bianca. "We hebben gekozen voor de Corner Coon, die nu in onze woonkamer staat. Ik wilde iets stevigs en het moest genoeg ligplaatsen hebben voor de twee. Daarom ben ik voor de Corner Coon gegaan. Ze vinden het heerlijk om op het bovenste lounge bed te liggen, waardoor ze een mooi overzicht over de kamer hebben."

Ook geïnterviewd worden?

We zijn continu op zoek naar nieuwe furry friends! Wil jij ook jouw verhaal hier lezen? Aarzel dan niet om het te laten weten, wie weet sturen wij jou wel een berichtje.

We kunnen haast niet wachten! Klik op de link hieronder en vul de vragen in!

Read the next article

Katten adopteren

Katten adopteren

29.07.2022

Elke week gaan wij opzoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. Deze keer spraken wij met Marlene, uit Melbourne, Australië. Marlene is een enorme dierenliefhebber en haar gezin bestaat naast mensen ook uit 2 honden en 7 katten. Alle dieren van Marlene heeft zij geadopteerd, en daarnaast heeft zij inmiddels al ruim 100 katten tijdelijk opgevangen!

Weten wanneer de volgende blog online komt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een notificatie wanneer deze live is!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?