Verrassingskat

Taylah heeft in haar leven altijd al katten gehad, maar sinds ze met haar partner ging samenwonen, niet meer. Op een dag besloten ze een kijkje te nemen in hun plaatselijke asiel. "We vertrokken zonder kittens", zegt Taylah. Dat dacht ze... Haar partner besloot haar te verrassen met eentje! "Ik kwam later die dag thuis en ontdekte dat mijn partner adoptant Ralph mee naar huis had genomen."

Een vriend vinden

Een jaar later hadden ze het gevoel dat Ralph wel een vriendje kon gebruiken. Dus gingen ze naar een asiel en besloten ze Judy te adopteren, die vernoemd was naar Judge Judy. "Mijn katten betekenen alles voor me. Ik zou compleet verloren zijn zonder hen! Ik zal katten hebben tot ik sterf."

Ik heb een bed, maar ik lig liever in het jouwe

Haar katten hebben niet alleen hun eigen kamer, maar daain natuurlijk ook een krabpaal. "We hebben de Kilimandjaro", zegt Taylah. "Judy's favoriete plek om te slapen en te liggen is op het een na hoogste niveau van de boom.

Hoewel ze hun eigen kamer en krabpaal hebben, vinden ze het nog steeds heerlijk om 's nachts bij mijn partner en mij te kruipen. Meestal liggen ze dan tussen mijn partner en mij in, gewikkeld in één (of beide) armen."

Read the next article

Net als zusjes

Net als zusjes

09.12.2022

Elke week gaan wij opzoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. Deze week kwamen we terecht in het Verenigd Koninkrijk bij Sophie. Hoewel haar twee kortharige huiskatten niet uit hetzelfde nest komen, doen zij zelf alsof dat wel zo is. Sinds augustus ’22 heeft Sophie echter nog een nieuwe aanwinst aan het gezin toegevoegd.

Weten wanneer de volgende blog online komt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een notificatie wanneer deze live is!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?