Noorse Boskatten

Baloo en Mulan zijn de oudste van de kattenfamilie, ze zijn allebei acht jaar oud. Het zijn allebei Noorse Boskatten die toevallig ook broer en zus zijn. Het duurde niet lang voordat ze werden voorgesteld aan hun twee nieuwe broers, Zorro en Orlando. Ze konden het meteen goed met elkaar vinden! "Ze hebben zich altijd meteen thuis gevoeld en werden zonder problemen geaccepteerd. Binnen een paar uur hebben ze gespeeld en zijn ze verzorgd door de bestaande kattenfamilie alsof ze er altijd al geweest waren", zegt Tracy.

Maine Coons

Een paar jaar later besloot Tracy om de familie nog groter te maken. Ze had al vier katten en haalde Simba in huis. Simba was de eerste Maine Coon in hun gezin. "We zijn dol op onze kattenfamilie en zouden nooit een huis zonder kat kunnen hebben, want het zijn echte leden van de familie", zegt Tracy. "Ze brengen zoveel liefde en plezier met zich mee, vooral als je er meer dan één hebt, want hun speelse capriolen zijn erg vermakelijk. Elke kat is zo individueel en brengt zijn eigen karakter met zich mee."

Onze katten zijn echte leden van de familie

Tracy

De nieuwste aanwinst in de familie zijn Zorba en Khaleesi. Beiden zijn ook Maine Coons, maar ze zijn geboren in 2021. "Alle katten leven zo veel mogelijk in harmonie, tenzij een van de jonkies denkt het het beste te weten", zegt Tracy.

Mario en ...

Tracy en haar man hadden al vijf verschillende karakters in huis en na hun vakantie in Venetië namen ze er nog een in huis. "We kregen Luigi op dezelfde dag dat we terugkwamen uit Italië, dus we wilden beslist een Italiaanse naam."

Tracy is opgegroeid met katten en zegt dat ze zonder twijfel weer voor een kat zou gaan. Ze vertelde ons dat toen ze jonger was, ze haar kat zelfs in haar poppenwagen rondduwde. "Ze bieden zoveel kameraadschap. Katten maken van je huis een thuis", zegt ze. "Vooral met de kinderen is het zo'n voordeel dat we ze nu al kunnen leren hoe ze voor dieren moeten zorgen." Het is moeilijk voor haar om iets negatiefs over de katten te benoemen. "Misschien de 3am zoomies, maar ik denk dat we dat op voorhand wisten", voegt Tracy eraan toe.

Mijn katten maken van mijn huis een thuis

Tracy

Ieder het zijne

Omdat ze acht katten hebben, vonden ze dat ze absoluut krabpalen nodig hadden. "We hebben onze bomen gekocht vanwege de grootte van de krabpalen en de slaapplaatsen, aangezien onze katten van een groot ras zijn. Het moet stevig zijn en het moet groot zijn, aangezien ze met z'n achten zijn."

Tracy kocht twee keer de Corner Coon en de Royalty, die beide zeker zullen voldoen voor hun katten. "Het is ook goed om te weten dat we vervangende onderdelen kunnen kopen, ook al hebben we die tot nu toe nog niet nodig gehad", vult Tracy aan.

Alle katten hebben hun eigen favoriete plekje in de boom. "Zorba zit graag bovenop, zodat hij met zijn lange poten over de rand kan bungelen. Simba en Khaleesi zijn dol op de hangmatten", vertelt Tracy. Ook al hebben ze veel ruimte in hun boom, toch slapen ze ook graag op andere plekken. Een geopende doos, het uiteinde van het bed, bovenop het bed, in de gootsteen, op hun laptop, hun knieën... "Overal waar ze maar willen, eigenlijk!"

Ook geïnterviewd worden?

We zijn continu op zoek naar nieuwe furry friends! Wil jij ook jouw verhaal hier lezen? Aarzel dan niet om het te laten weten, wie weet sturen wij jou wel een berichtje.

We kunnen haast niet wachten! Klik op de link hieronder en vul de vragen in!

Read the next article

Kitties van Oz

Kitties van Oz

30.09.2022

Elke week gaan we op zoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. Deze keer spraken we met Karla uit Sydney, Australië. Ze heeft niet alleen vier eigen katten, ze neemt ook andere katten en kittens in huis. Tot nu toe heeft ze 11 kittens en twee volwassen katten opgevangen. Met haar Facebook pagina genaamd Kitties of Oz, wil ze helpen met nuttige info over alles wat met katten te maken heeft.

Weten wanneer de volgende blog online komt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een notificatie wanneer deze live is!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?