Iedere week gaan wij opzoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. Deze week kwamen wij terecht in Texas, Amerika. Op Instagram, Facebook en YouTube heeft het account @lifewithmainecooncats meer dan 50.000 volgers! In totaal hebben zij momenteel 5 katten, waarvan 4 Maine Coons zijn en één Ragdoll kruising. De eerste raszuivere Maine Coon, Molly, heeft ervoor gezorgd dat ze verslaafd aan het ras zijn geraakt én een eigen YouTube kanaal zijn begonnen.

Verslaafd aan Maine Coon katten

Momenteel hebben ze vijf katten, maar voor deze blog richten we ons op hun eerste Maine Coon, Molly. Zij is de koningin van het huis, en ze zijn dol op haar. Molly is vijf jaar oud en een rasechte Maine Coon. Toen ze een kat zochten, wilden ze een ras dat bekend staat om zijn hondachtige persoonlijkheid, en de Maine Coon paste perfect in die beschrijving. Ze wilden aanvankelijk een kater, maar toen haar broer gereserveerd werd, konden ze Molly's schattigheid niet weerstaan. Dus besloten ze een aanbetaling te doen op haar en wachtten maanden voordat ze haar mochten ophalen.

We konden gewoon geen 'nee' tegen haar zeggen, want ze was zó schattig!

Na een paar maanden was Molly klaar om opgehaald te worden, en het stel vloog naar Tennessee om haar te ontmoeten. Ze verbleven in een hotel, en de fokker bracht Molly naar hen toe. Het stel was nerveus en opgewonden om haar te ontmoeten. Molly was alles waar ze op hoopten, maar in het begin toonde ze niet veel belangstelling voor hen. Maar naarmate de tijd verstreek, werd hun band sterker en nu voelt Molly als hun eigen kind.

“Molly's persoonlijkheid is geweldig, en ze is vriendelijk tegen iedereen die ze ontmoet. Ze heeft ons veel geleerd over liefde en vriendelijkheid, en daar zijn we dankbaar voor” looft het stel. Vlak nadat Molly bij hen kwam, hebben ze besloten om Annie de kruising Ragdoll in huis te nemen. Annie is één dag ouder dan Molly, en direct vanaf het begin maatjes met Molly.

YouTube

Molly is de reden dat ze een YouTube kanaal zijn begonnen, hierop wil het stel mensen informeren over hoe het is om met Maine Coon katten te leven en om ze stuk voor stuk aan iedereen voor te stellen.

Molly is een spraakzame kat en vriendelijk tegen iedereen, in tegenstelling tot haar baasje, die introvert is. Ondanks hun verschillen delen ze een hechte band, en Molly heeft haar baasje geleerd vriendelijker te zijn en open te staan voor nieuwe mensen. Molly kan echter nerveus worden in een nieuwe omgeving, maar ze warmt snel op. Ze is erg lief en heeft de harten gewonnen van iedereen die haar heeft ontmoet.

All about Molly

Molly is ook de reden dat de mening van het stel over katten veranderde, en ze kunnen zich een leven zonder kat niet meer voorstellen. Molly betekent alles voor hen, en ze behandelen haar hun eigen kind. Ze geeft hen zoveel liefde terug en leert hen elke dag iets nieuws.

Het stel zorgt er dan ook voor dat Molly en de andere katten niets te kort komen. Verwend zijn ze zeker, het stel zorgt ervoor dat de katten voorzien zijn van het beste speelgoed én materiaal. Ze hebben natuurlijk ook verschillende krabpalen, hieronder een overzicht van hun favorieten:

De favorieten van:

@lifewithmainecooncats

Krabpaal Royalty Blackline (Donkergrijs)

Regular price
€219,00
Regular price
€219,00
Sale price
€219,00
Krabpaal Corner Coon (Crème)

Regular price
€229,00
Regular price
€229,00
Sale price
€229,00
Krabpaal Cat Penthouse (Crème)

Regular price
€299,00
Regular price
€299,00
Sale price
€299,00
Krabpaal Maine Coon Lounge (Crème)

Regular price
€149,00
Regular price
€149,00
Sale price
€149,00
Ook geïnterviewd worden?

We zijn continu op zoek naar nieuwe furry friends! Wil jij ook jouw verhaal hier lezen? Aarzel dan niet om het te laten weten, wie weet sturen wij jou wel een berichtje.

We kunnen haast niet wachten! Klik op de link hieronder en vul de vragen in!

Read the next article

Katten mee naar New York

Katten mee naar New York

03.03.2023

Iedere week gaan wij opzoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. Deze week spraken wij met Janice, momenteel nog woonachtig in Amsterdam. Maar over 3 maanden verhuist zij met haar gezin en 2 katten naar New York in de Verenigde Staten voor minimaal 1 jaar.

Weten wanneer de volgende blog online komt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een notificatie wanneer deze live is!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?