Heilige kat van Birma

Alexandra kwam in contact met een fokker via haar neef, die toevallig ook een kat van de fokker had gekocht. "Toen ik bij de fokker kwam, wilde ik Maja alleen nog maar mee naar huis nemen. Ze was zo klein en teder en ze adoreerde mij ook. Helaas was ze te klein om meteen met me mee naar huis te gaan."

Maja is een Birmaan, een langharige kat die zich onderscheidt door een zijdeachtige vacht, diepblauwe ogen en contrasterende witte handschoenen aan elke poot. Ze wordt dit jaar zes. "Ze is ons prinsesje dat dol is op aandacht en het likken van mijn man zijn haar", vertelt Alexandra ons.

Kleine clown

Hun andere kat, Lupo, is twee jaar jonger dan Maja. "Lupo is onze kleine clown. Hij is ook heel erg verliefd op mij, dat laat hij me dagelijks zien. Het moment dat we elkaar voor het eerst in de ogen keken, is het alsof we allebei wisten dat we in elkaars leven moesten zijn. Ik hoop dat ze allebei nog lang ons leven zullen blijven verrijken", zegt Alexandra. Zelfs als ze naar bed gaat, volgt Lupo haar. "Hij komt welterusten zeggen, knuffelt me even en dan gaat hij weer naar zijn eigen bed."

Het beste wat we ooit voor onze katten hadden kunnen krijgen

Alexandra

Beste aankoop

Maja en Lupo hebben twee krabpalen, de Kilimandjaro en de Maine Coon Tower. Alexandra en haar partner waarderen de kwaliteit en de stabiliteit. "De katten waarderen de ruimte die ze krijgen om te slapen en te knuffelen. Als we aan het werk zijn, vinden ze allebei hun weg naar hun favoriete slaapplekjes. Deze twee krabpalen zijn eerlijk gezegd het beste wat we ooit voor onze katten hadden kunnen kopen."

Join the family!

We zijn continu op zoek naar nieuwe furry friends! Wil jij ook jouw verhaal hier lezen? Aarzel dan niet om het te laten weten, wie weet sturen wij jou wel een berichtje.

We kunnen haast niet wachten!

Ook geïnterviewd worden?

We zijn continu op zoek naar nieuwe furry friends! Wil jij ook jouw verhaal hier lezen? Aarzel dan niet om het te laten weten, wie weet sturen wij jou wel een berichtje.

We kunnen haast niet wachten! Klik op de link hieronder en vul de vragen in!

Read the next article

Laat Mimi lopen

Laat Mimi lopen

09.09.2022
Elke week gaan wij opzoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. Deze week spraken we met Emerson Riley, uit Canberra de hoofdstad van Australië. Hoewel Emerson met haar kat Mimi aan de andere kant van de wereld woont, kan het zijn dat ze je bekend voorkomen omdat ze recentelijk nog het Nederlandse nieuws bereikten. 
Weten wanneer de volgende blog online komt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een notificatie wanneer deze live is!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?