Net zusjes

Lola en Poppy, de twee poezen van Sophie hebben deze namen gekregen van Sophie omdat het bij hun persoonlijkheid past. Het zijn twee echte dames, beiden bijna 2 jaar. Lola, die iets langer dan Poppy by Sophie is, is de aller eerste kat van Sophie. Sindsdien is ze er helemaal weg van en wil ze niet meer zonder. Vanaf het begin af aan hadden Lola en Sophie een klik, het vertrouwen van weerszijden was er direct, en dat ging tezamen met veel geknuffel.

Het was liefde op het eerste gezicht

Sophie

Toen Sophie besloot een tweede poes erbij te nemen, had ze meteen door dat Poppy een enorme lieverd is. Dus toen ze bij hen kwam, was ze direct aan het spinnen en begon ze vriendelijk met Lola te spelen.

Hoewel Lola en Poppy van verschillende nestjes komen, en op geen enkele manier verwant zijn, gedragen zij zich alsof ze net echte zusjes zijn! “Ze hebben een super sterke band, die alsmaar sterker en sterker wordt” verteld Sophie ons.

Één groot nadeel

Sinds Lola is Sophie helemaal weg van katten, met name omdat ze allemaal een écht eigen karakter hebben en ontzettend slim zijn. In sommige opzichten komen de karaktereigenschappen wel een beetje overeen met die van Sophie, zo houdt zij net als Lola om thuis te zijn omringd door familie en vrienden. Ook met Poppy heeft zij gelijkenissen, namelijk dat ze op het ene moment lekker lui kunnen zijn, en op het andere moment een beetje gek en speels!

Ondanks dat Sophie eigenlijk alleen maar vol lof over haar katten spreekt, neemt het hebben van katten wel één groot nadeel met zich mee… Namelijk dat Sophie alleen nog maar thuis wilt bij ze wilt zijn! We kunnen haar geen ongelijk geven.

P.S. hoe fantastisch is deze trui met Lola en Poppy erop?!

Nieuwste aanwinst

Sinds augustus heeft Sophie een nieuwe aanwinst in huis genomen, de nu nog kleine Leo! Ook Leo was direct dikke vriendjes met Lola, voor Poppy duurde dat iets langer maar inmiddels gaan de drie perfect samen. “Leo is ontzettend speels, maar tegelijk ook zo lief!” verteld Sophie “hij is een fantastische toevoeging aan onze familie, en we weten zeker dat hij een grote vriendelijke reus zal worden” vervolgd ze.

Ook geïnterviewd worden?

We zijn continu op zoek naar nieuwe furry friends! Wil jij ook jouw verhaal hier lezen? Aarzel dan niet om het te laten weten, wie weet sturen wij jou wel een berichtje.

We kunnen haast niet wachten! Klik op de link hieronder en vul de vragen in!

Read the next article

De Neva Masquerade kat

De Neva Masquerade kat

02.12.2022
Elke week gaan wij opzoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. Deze week kwamen wij terecht bij Julia, die uit Taiwan komt maar tegenwoordig in Frankfurt, Duitsland woont. Samen met haar vriend heeft ze twee Neva Masquerade katten genomen, de point variant van de Siberische kat.
Weten wanneer de volgende blog online komt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een notificatie wanneer deze live is!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?