Siamese

Siamese katten kan je kennen door hun prachtige blauwe ogen. Ook staan ze bekend dat ze het niet erg vinden om geluid te maken. Ze willen graag laten weten dat ze er zijn. Deze katten zijn slim, nieuwsgierig en sociaal. De Siamees heeft veel aandacht en interactie nodig met hun baasje. Ze kunnen zich ook goed hechten aan hun baasjes.

 Maine Coon

De Main Coon is een van de grootste katten. De grote viervoeter is van binnen niet heel groot. Het is een super lieve kat die erg vriendelijk en sociaal is. Ze zijn vaak loyaal aan hun gezin en kunnen goed omgaan met kinderen en andere huisdieren. Ze zijn ook heel speels zo houden ze er van om met hun baasje te spelen.

Perzische kat

De Perzische katten zijn kalm en aanhankelijk. Zo zijn ze een heel stuk rustiger als sommige kortharige katten. Ze zijn rustig en houden ook van een rustige omgeving. Ze houden ervan om even heerlijk te ontspannen. Ze houden er ook niet van om buiten te zijn van wegen hun lage energie level. Deze katten genieten van de aandacht en de knuffels van hun baasjes.

Bengaal

Als je avontuurlijke kat wilt, is de Bengaal misschien wel iets voor jou. Deze katten zijn energiek en willen graag iets avontuurlijks doen. Ze houden van spelen en klimmen. Ze zijn heel speels en houden ervan om met hun baasje te spelen. Ook zijn ze slim en kunnen onaardig worden als ze te weinig aandacht krijgen. Daarom moet je de bengaal voldoende aandacht geven.

Kattenrassen zijn als de kleuren van de regenboog: elk uniek en mooi op zijn eigen manier.

RHRQuality

ragdolls

Ragdolls staan bekend om een van de meest knuffelbare katten. Ze zijn ontspannen als ze opgetild worden. Deze katten zijn vriendelijk en hechten zich heel goed aan hun baasje. Ze zijn ook heel rustig en daarom houden ze ook van hun rust momentjes.

Genieten van je kat

Welk kattenras je ook kiest, het is wel belangrijk om te weten dat elke kat in welke soort dan ook eigen unieke eigenschappen heeft. Opvoeden en de omgeving waar de kat in leeft speelt veel mee in het opgroeien en het gedrag van de kat.

Elk kattenras heeft dus elk zijn unieke eigenschappen van avontuurlijke katten tot aan de rustige kat. De katten passen bij verschillende levensstijlen dus kijk goed welke eigenschappen bij jou passen. Zo kun je jaren lang van je kat genieten en de katten ook van jou.

Mis niets!
Schrijf je in voor de Nieuwsbrief!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van uitzonderlijke promoties, nieuwe product lanceringen en ander nieuws!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?