Besteld voor 08.00u
Zelfde werkdag verzonden!
Bezoek ook eens onze showroom in Waalwijk!
Klantwaardering 4.9 / 5 ★
Klantenservice
ma - vr 09.00-16.00u
Meer dan 500.000
tevreden klanten
Krabpalen per ras

Bij RHR Pets hechten we er veel belang aan dat we voor elke kat de perfecte krabpaal hebben! Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt van de ideale krabpaal voor de meest voorkomende kattenrassen.

De 10 meest voorkomende kattenrassen zijn de Maine Coons, Birmanen, Britse Kortharen, Ragdolls, Europese Kortharen, Egyptische Maus, Noorse Boskatten, Devon Rexen, Savannah Katten en Ragamuffins. We hebben voor elk van deze kattenrassen een lijstje gemaakt met de beste krabpalen.

Staat het ras van jouw kat hier niet bij? Geen probleem! Uiteraard hebben we voor jouw kat ook de perfecte krabpaal! Kies in het menu hierboven "alle krabpalen" om een overzicht te vinden van ons volledige assortiment of doe de Krabpaal keuze quiz om gemakkelijk jouw perfecte krabpaal te vinden.

Waarom heeft jouw raskat een RHRQuality krabpaal nodig?

Super stevig ontwerp voor sterke en zware kattenrassen: Kattenrassen zoals de Maine Coon, Bengaal of de Noorse Boskat staan bekend om hun indrukwekkende grootte en kracht. Onze krabpalen van RHR Quality zijn speciaal ontworpen met een robuuste bouw om het gewicht en de activiteit van deze sterke rassen aan te kunnen.

Uitdagende speelmogelijkheden voor actieve rassen: actieve kattenrassen zoals de Siamees of de Abessijn houden van spelen en klimmen. Onze krabpalen bieden uitdagende speelmogelijkheden met diverse platforms, tunnels en krabvlakken om de energieke behoeften van deze rassen te vervullen.

Comfort en ruimte voor grote rassen: grote kattenrassen hebben behoefte aan voldoende ruimte om zich comfortabel uit te strekken. RHR Quality krabpalen bieden royale platformen en ruime ligplaatsen, perfect afgestemd op de behoeften van rassen zoals de Ragdoll of de Britse Korthaar. Een mooi voorbeeld: onze hangmatten zijn getest tot een gewicht van wel 23KG, meer dan sterk genoeg voor zelfs de grootste katten!

Duurzame materialen voor langdurig krab-, speel- en slaapplezier: kattenrassen met scherpe klauwen hebben een duurzame krabpaal nodig. RHR Quality maakt gebruik van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief krabben, waardoor jouw krabpaal lang meegaat, zelfs bij rassen zoals de Sphynx of de Devon Rex.

Investeer in het welzijn van je kat en ontdek vandaag nog waarom RHR Quality krabpalen de beste keuze zijn voor jouw specifieke kattenras. Bekijk onze collectie "Krabpalen per ras" en geef je kat het cadeau van ultiem comfort en speelplezier.

Expertise in Kattenmeubels: RHR Pets heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van kattenmeubels die aansluiten bij de behoeften van verschillende kattenrassen.

Stijlvol design: naast functionaliteit bieden onze krabpalen ook een stijlvol design dat naadloos past in elk interieur, zodat zowel jij als je kat(ten) tevreden zijn.

Aanpasbare opties: bij RHR Pets begrijpen we dat elke kat uniek is. Daarom bieden we aanpasbare opties zoals in onze 'Plus' of 'Crown' collectie, zodat je de krabpaal kunt kiezen die perfect aansluit bij de behoeften van jouw specifieke kattenras

Alle losse onderdelen zijn na te bestellen: niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook goed voor je kat! Katten vinden het niet prettig als er in huis dingen veranderen, laat staan als hun chill- en krab plek ineens weg is. Bestel bij ons gewoon het te-vervangen-onderdeel en houd het territorium van je kat intact.

Toch liever alles bekijken?